Dogger Big Cash

Tävlingsreglerna i Dogger Big Cash är enkla. Den som fångar, fotograferar och släpper tillbaka den längsta gäddan vinner 100.000 kronor. Att vinna tävlingen är allt annat än enkelt.

Tävlingen gick av stapeln första gången 2014 och har sedan dess varit ett återkommande inslag varje sommarfiskesäsong. Första upplagan 2014 vann Roy Ridbäck med en magnifik gädda på 127 cm. Andra och tredje upplagan av tävlingen har samma mytomspunna gädda, senast mätt till 134 cm, svarat för tre förstaplatser! År 2015 delades segern mellan Jim Johansson och Henrik Sandahl och 2016 blev Nicklas Hallnor ensam segrare - alla genom att fånga samma gädda.

Klicka vidare på länkarna nedan för att se race reports och segrarintervjuer från tidigare tävlingar.

Dogger Big Cash arrangeras av Dogger AB. Vi vill tacka alla som varit med och kämpat och skickat in fina tävlingsbidrag!

Ett mycket stort tack till tävlingsjuryn, som tillsammans möjliggör att vi kan ge ett rättvist resultat. Jan Olsson (FishEco), Fredrik Stjärnqvist (Fiskefeber), Nicka Hellenberg (skribent Fiskejournalen och medarbetare på Sportfiskarna).

2017 och 2018 vinner våra fiskevatten Big Cash

Fiskesäsongen 2017 och 2018 tar Dogger Big Cash en paus till förmån för våra fiskevatten. Tävlingen kommer troligtvis att komma tillbaka i framtiden, men vi har gemensamt kommit fram till att detta är rätt beslut just nu. Vi hoppas att vi härmed kan dra ett litet strå till stacken. Läs gärna lite mer om organisationerna vi har valt att stödja.

Läs vidare här>>>