699,00 kr

tilbage til fri fragt!

Aktuelt lige nu

Velkommen!

Nu har vi sänkt fraktkostnaden till Danmark. Nu kostar frakten 59 DKK eller är helt gratis vid order över 699 DKK. Än så länge finns den mesta informationen bara på svenska, men eftersom vi får fler och fler kunder från Danmark kommer vi under vintern 2016 att anpassa sidan för er.

BRA FISKEPRYLAR

Hos oss hittar du rätt prylar till just ditt fiske. Vi kan jerkbait, spinn, haspel, mete, jiggfiske, vertikalfiske och pimpel. Det spelar ingen roll om du ska fiska gädda, abborre, havsöring eller gös. Ring gärna till vår hjälpsamma kundservice.

LÅGA PRISER

Vi jobbar aktivt med prisjämförelsesiter och bevakar prisbilden ständigt. Hittat ett lägre pris? Tipsa oss gärna på prisjakt@dogger.se.

SNABBA LEVERANSER

Vi har koll på våra lagersaldon och skickar dina fiskeprylar snabbast möjligt.

*** OBS! Just nu skickar vi tillfälligt med PostNord till Danmark på grund av stora störningar med transporttjänsten DHL Parcel Connect. Vi ber om ursäkt för de otroligt långa leveranstider som DHL har orsakat. När problemen är över hos DHL kommer vi återigen att gå tillbaka till DHL Parcel Connect. ***

NÖJDA KUNDER

Kolla gärna vad våra kunder tycker om oss. Vi har fått tusentals positiva omdömen av våra kunder, genom både PRISJAKT och PRICERUNNER.