Alltid låga priser

Vi jobbar aktivt för att försöka hålla Sveriges lägsta priser på sportfiske. Skulle du hitta en produkt billigare hos någon av våra svenska branschkollegor vill vi gärna att du tipsar oss. Skicka ett mejl till prisjakt@dogger.se!

Alltid ärliga priser

Mega Super Deal och just nu 50% rabatt? Enligt prisinformationslagen ska företag lämna korrekt och tydlig prisinformation. Att använda leverantörens rekommenderade pris som ordinarie pris är både felaktigt och vilseledande om priset inte har gällt tidigare. Vi visar priset som det ska vara. Är det ett tillfälligt lägre pris är vårt ordinarie redan låga pris överstruket.

Full koll på läget

För att vi ska veta att vi har rätt pris använder vi en prisrobot som ger oss dagliga rapporter. Den ger oss full koll på läget. Så här ser det till exempel ut den 18 juni 2018 om vi jämför oss mot en av våra största branschkollegor.

Denna branschkollega säljer 6767 identiska produkter. Det gröna fältet visar andelen produkter där priset är högre, det gula fältet visar andelen produkter där priset är samma. Det lilla fältet högst upp visar produkter där priset är lägre. I snitt är priserna 7,4% högre.

Det lönar sig att jämföra!

Årets e-handlare 2016 och 2017 - handla fiskeprylar snabbt och billigt på dogger.se