Grymt snabb leverans

Beställ innan klockan 10.00 så skickas dina prylar samma vardag. Med lagersaldon i realtid kan vi skicka dina fiskeprylar snabbt och utan krångel. Ibland hinner vi även att skicka paket som har kommit in senare under dagen.

Hur lång är leveranstiden?

Inom Sverige skickar vi alla paket, stora som små, via DHL:s system av ombud, så kallade Service Points. För de allra flesta kunder räcker det med en dag innan leveransen är framme. Du kan följa ditt paket med ett sändningsnummer som du får via mejlen när paketet skickas från oss. Vissa kunder har lite längre leveranstid. På DHL:s hemsida kan du kolla leveranstiden till ditt postnummer. Lägg in postnummer 75323 (Uppsala) och sedan ditt eget postnummer.

När paketet är framme hos ombudet kommer du att få ett sms.

Har du inte fått något sms?

Då beror det ofta på att telefonnumret som angivits är felaktigt. Du kan ändå hämta ut paketet med hjälp av sändningsnumret från leveransbekräftelsen och legitimation. Hör av dig till oss om du har några frågor!

Till Finland och Danmark

Normal leveranstid till Finland och Danmark är 2-7 dagar. Vi skickar med DHL Parcel Connect , via finska Posti eller danska Bring. Vi hänvisar våra finska och danska kunder till www.dogger.fi eller www.dogger.dk.