Start / Outdoor & Friluftsliv / Rökar & Röktillbehör

Rökar & Röktillbehör

Rökar och tillbehör som förvandlar din fångst till en smaklig måltid.

Tält & Sovsäckar
Tält & Sovsäckar
Stormkök & Matlagning
Stormkök & Matlagning
Termosar & Kåsor
Termosar & Kåsor
Myggbekämpning
Myggbekämpning
Klockor & Tillbehör
Klockor & Tillbehör
Kikare
Kikare
Handburen GPS
Handburen GPS
Vattenrening
Vattenrening
Ficklampor & Pannlampor
Ficklampor & Pannlampor
SUP
SUP
Knivar & Yxor
Knivar & Yxor
10 produkter
Bradley Smoker Kallrökningsenhet

Bradley Smoker Kallrökningsenhet

Bradley

975 kr
I lager
-20%
Wiggler Rök Rostfri 3 brännare 50x24 cm
Sida 1 av 1
1

Rök din fisk i en varmrök! Röklådor ger ett mycket bra resultat och det är inte särskilt svårt att lyckas.

Så här gör du:

1. Lägg lite aluminiumfolie i botten på röken, så blir den lättare att hålla ren.
2. Strö på ett tunt skikt med rökspån. Det går inte åt mycket alls!
3. Tänd brännarna (eldas med T-röd eller liknande)
4. In med den saltade firren i lådan (eller kött, räkor etc) och kör tills det är klart! Röktiden varierar med storlek på fisken, men i en varmrök brukar strömming/sill inte ta mycket mer än 10 minuter.

Smaklig spis!