Start / Outdoor & Friluftsliv / Rökar & Röktillbehör

Rökar & Röktillbehör

Rökar och tillbehör som förvandlar din fångst till en smaklig måltid.

Ryggsäckar & Väskor
Ryggsäckar & Väskor
Tält & Sovsäckar
Tält & Sovsäckar
Utrustning för friluftsliv
Utrustning för friluftsliv
Matlagning & Bestick
Matlagning & Bestick
Termosar & Kåsor
Termosar & Kåsor
Myggbekämpning
Myggbekämpning
Klockor & Tillbehör
Klockor & Tillbehör
Kikare
Kikare
Handburen GPS
Handburen GPS
Vattenrening
Vattenrening
Ficklampor & Pannlampor
Ficklampor & Pannlampor
SUP & Vattenlek
SUP & Vattenlek
Knivar & Yxor
Knivar & Yxor
Jakt & Åtelprodukter
Jakt & Åtelprodukter
Kylboxar & Kylskåp
Kylboxar & Kylskåp

Visar 24

av 13 produkter
Bradley Smoker Kallrökningsenhet

Bradley Smoker Kallrökningsenhet

Bradley

1 199 kr
I lager
-13%
Abu Röken Small
349 kr399 kr
Beräknat i lager 2024-05-20
Gå till
Sida 1 av 1
1

Rök din fisk i en varmrök! Röklådor ger ett mycket bra resultat och det är inte särskilt svårt att lyckas.

Så här gör du:

1. Lägg lite aluminiumfolie i botten på röken, så blir den lättare att hålla ren.
2. Strö på ett tunt skikt med rökspån. Det går inte åt mycket alls!
3. Tänd brännarna (eldas med T-röd eller liknande)
4. In med den saltade firren i lådan (eller kött, räkor etc) och kör tills det är klart! Röktiden varierar med storlek på fisken, men i en varmrök brukar strömming/sill inte ta mycket mer än 10 minuter.

Smaklig spis!