rf-xl.jpg
pd-04-xl.jpg
pd-05-xl.jpg
Garmin Echomap Ultra 102sv med givare GT54UHD
lf-xl.jpg
pd-01-xl.jpg
pd-02-xl.jpg
pd-03-xl.jpg
rf-xl.jpg
pd-04-xl.jpg
pd-05-xl.jpg
Garmin Echomap Ultra 102sv med givare GT54UHD
lf-xl.jpg
pd-01-xl.jpg
Fraktfritt
Utgått ur vårt sortiment
Garmin

Garmin Echomap Ultra 102sv med givare GT54UHD

med givare GT54UHD
Produktbeskrivning
Artikelnummer: 010-02111-01
Referensnummer: 5000012151

Garmin ECHOMAP Ultra 102sv med givare GT54UHD

ECHOMAP Ultra 102sv-kombinationen, med sin 10-tums ljusstarka knappassisterade pekskärm som är läsbar i solljus, har alla verktyg du behöver för framgångsrikt fiske. Allt-i-ett-givare för traditionellt CHIRP-ekolod och ClearVü med ultra-HD och SideVü-ekolod med skanningsteknik ingår. Den har även stöd för tillval av premiumsjökort BlueChart® g3 och BlueChart® g3 Vision kartografi med integrerad data från Navionics®.

Detta ingår:

  • ECHOMAP Ultra 102sv med global baskarta
  • GT54UHD-TM-givare
  • Ström-/datakabel
  • Montering för lutning med lättöppnad hållare
  • Nedsänkt montering
  • Skyddshölje
  • Material
  • Dokumentation
Fysiska mått: 295 x 195 x 98 mm
Skärmstorlek 21,7 cm x 13,6 cm; 10 tum diagonalt
Skärmupplösning 1 280 x 800 bildpunkter
Skärmtyp WXGA-skärm
Vikt 1,8 kg
Kompatibel med NMEA2000 ja
Antal givarpoler 12
NMEA 0183-ingångsportar 1
NMEA 0183-utgångsportar 1
Trådlös anslutning Ja

Stöd för Panoptix-ekolod
ECHOMAP Ultra 102sv with GT54UHD-TM Transducer2sv-kombon har också stöd för tillvalen Panoptix LiveScope LVS12 -ekolod (ingen Black Box krävs) samt hela serien Panoptix™ allseende ekolod. Den har även stöd för Panoptix LiveScope-systemet.

Dela ekolod, waypoints och rutter
Har du fler än en enhet? Du kan dela ekolod, waypoints och rutter med andra ECHOMAP Ultra-enheter på 10 eller 12 tum samt ECHOMAP Plus-enheter på 7 eller 9 tum.

Använd Quickdraw Contours för att skapa dina egna kartor
Skapa anpassade fiskekartor direkt på skärmen med 0,3-meterskonturer medan du fiskar. Anpassa dem efter dina behov. Kartorna är dina – du äger dem. Behåll dina data för dig själv eller dela dem med Quickdraw-gruppen på Garmin Connect™, vårt online community.

Uppgradera till de bästa kartorna på sjön
Uppgradera din förinlästa globala baskarta till tillvals-sjökorten BlueChart® g3 eller BlueChart® g3 Vision med integrerad data från Navionics, som adderar Auto Guidance1 som gör att du kan ange djup och frigångshöjd och enkelt beräkna rutter och se en föreslagen väg att följa.

Den ultimata appen för ett uppkopplat båtliv
Inbyggt Wi-Fi ger dig tillgång till allt-i-ett-appen ActiveCaptain, så att du kan hantera din marina upplevelse nästan var som helst ifrån. Den skapar en enkel och samtidigt kraftfull anslutning mellan en kompatibel mobil enhet och din Garmin-plotter, sjökort, kartor och båtgruppen. Var du än befinner dig får du obegränsad tillgång till dina kartor, möjlighet att köpa nya kartor och sjökort samt åtkomst till gruppen Garmin Quickdraw™ Contours. Håll dig uppkopplad med smartaviseringar2 på plotterskärmen. Du kan även planera en resa eller förfiska i en sjö och ActiveCaptain synkroniserar automatiskt med plottern. Eller till och med ta emot aviseringar om uppdateringar av programvaran och bestäm när du vill ladda ned dem på din enhet.

Ta med dig din ECHOMAP Ultra
När du inte längre befinner dig ute på sjön är det enkelt att förvara ECHOMAP Ultra på ett säkert sätt. Du slipper besväret med att ansluta och koppla bort kablar från enheten eftersom kablarna ansluts direkt i snabbfästet. På så sätt kan du snabbt installera och koppla bort ECHOMAP Plus från strömkällan och fästet.

Givare GT54UHD ingår!

Se alla varor från Garmin