Dogger-Big-Cash

Dogger Big Cash 2022

#doggerbigcash

Vinn presentkort till ett värde av 100.000 kronor :)

Den som fångar, fotograferar och släpper tillbaka den längsta gäddan vinner presentkort till ett värde av 100.000 kronor som kan användas på dogger.se eller i butiken i Norrtälje. Syftet med tävlingen är att främja intresset för gäddfisket och höja allmänhetens engagemang och aktivitet för sportfisket generellt.

TÄVLINGSREGLER

Anmälningsrätt

För att få anmälningsrätt till tävlingen måste du gjort minst ett köp på Dogger under tävlingsperioden 20 maj – 30 september 2022. Dessutom måste du vara svensk medborgare och myndig för att kunna delta. Anmälningsrätten består antingen av ett ordernummer från Dogger.se eller ett kvittonummer från vår fysiska butik i Norrtälje.

Anmäla tävlingsfisk

Du anmäler tävlingsfiskar genom att skicka mejl till bigcash@dogger.se. Märk ditt bidrag med gäddans längd samt ordernummer/kvittonummer i mejlets ämnesrad (exempel: 85 cm 123456789). Du kommer att få en bekräftelse att ditt mejl har levererats när vi har kollat på ditt bidrag. Vid frågor gällande tävlingen så hänvisar vi till info@dogger.se.

Mejlet måste innehålla följande information:

1. Gäddans längd. Uppge längden i hela cm. Avrunda eventuell decimal nedåt.

2. Bild på gäddan. En av bilderna måste även ha en referens med måttskala såsom måttdekal eller tumstock för att enkelt kunna verifiera angiven längd. Placera gäddans nostipp vid nollstrecket för att göra det möjligt att läsa av totallängden vid stjärtfenan. Hela måttreferensen måste synas (se bild längre ner). Bilden måste vara tagen med digitalkamera eller mobiltelefon och måste ha god skärpa och kvalitet. Bilden får på inget sätt vara efterbehandlad, för att kunna säkerställa fångstdatum och äkthet. Skicka gärna även med poseringsbilder!

Om bildens kvalitet gör det svårt att bedöma gäddans längd kan juryn diskvalificera bidraget, alternativt minska angiven längd. Var mycket noggrann när du fotograferar!

3. Ordernummer/kvittonummer från Dogger. Se avsnittet om anmälningsrätt.

4. Fångstdatum. Minst en dag efter ditt köp på Dogger.se och inom tävlingsperioden.

5. Fångstmetod och bete. Det är bara tillåtet att anmäla fångster tagna på handredskap med konstgjorda beten (t ex wobbler, jerkbaits, skeddrag, spinnare, jigg och fluga). Det är bara tillåtet att fiska med ett spö per person. Spinnfiske, haspelfiske, jerkbaitfiske, jiggfiske, vertikalfiske och flugfiske är exempel på tillåtna metoder. Trolling, dragrodd, ismete, angel och mete får inte anmälas till tävlingen.

6. Kontaktuppgifter. Namn, adress och telefonnummer. Eventuell vinst tillfaller den som har anmälningsrätt, men även gäddor från make/maka och barn under 18 år får anmälas.

Anmälan

Anmälan måste ske senast en vecka efter fångstdatum och senast den 30 september 2022

Anmälningar som inte uppfyller alla krav kommer att diskvalificeras.

Gäddan ska fångas på svenskt vatten och självklart tillämpas catch and release. Använd gärna avkrokningsmatta för så skonsam hantering som möjligt. Om samma längd anmälts av flera, delas prissumman.

dogger-bigcash-mattreferens

Hela måttreferensen måste synas på ditt bidrag till tävlingen

Tävlingsjury

I tävlingsjuryn sitter personal från Dogger (Mikael Johansson, Anton Morath, Henrik Sjöberg & Lars-Åke Lundin) samt Stefan "Trumman" Trumstedt från CWC. Tävlingsjuryn kommer att, tillsammans med bildexpert, analysera bilden på den längsta anmälda gäddan vid tävlingsperiodens slut och kontrollera att anmälan uppfyller alla krav. Den höga prissumman tvingar oss att polisanmäla medvetet felaktiga anmälningar.

Publicering av ledarfisk

Den längsta gäddan uppdateras löpande på Dogger.se samt på våra sociala medier. Att en fisk publiceras som ledarfisk innebär inte att tävlingsjuryn godkänt fisken. Det är därför mycket viktigt att även anmäla kortare fiskar än ledarfisken.

Skicka in härliga fiskebilder – högt och lågt. Använd dig gärna av hashtaggen #doggerbigcash om du vill ha chansen att synas i flödet på våra sociala medier och på vår hemsida.

Vi tittar på alla inskickade bilder och kommer hålla utlottningar av fina saker under tävlingsperioden till alla som skickat in bilder, även bottennapp har chans att vinna här!

Deltävlingar

Förutom utlottning bland inskickade bilder kommer vi även under tävlingen ha delpriser minst en gång per månad. Här finns verkligt fina priser att vinna så som presentkort, rullar, spön och annat!

Exempel på deltävlingar som kan ingå:

  • Månadens fiskebild
  • Bästa humoristiska-bild
  • Månadens feel good-bild

Övrig information

Vi förbehåller oss rätten att använda din bild/bidrag på våra sociala medier och hemsida i marknadsföringssyfte. Genom att delta i tävlingen godkänner du de regler som anges och samtycker till att dina personuppgifter behandlas enligt GDPR (2016/679). Du accepterar även att vid eventuell vinst att vi presenterar ditt namn (om inte annat önskas). Om du önskar rättelse av- eller har frågor kring behandlingen av personuppgifter ber vi dig kontakta oss på info@dogger.se.

Vinnare kommer att kontaktas och presenteras på Dogger.se senast den 14 oktober 2022. Tävlingsvinst består av presentkort till ett värde av 100.000kr (etthundratusen kronor) som kan användas på dogger.se eller i butiken i Norrtälje (eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinsten ska anmälas till skatteverket). Närstående till juryn, Dogger Ambassadörer och anställda på Dogger kan inte delta. Juryns beslut kan inte överklagas.

Tagga oss med #doggerbigcash

maila-till-dogger