Om ditt köp

Genomför ett köp

På Dogger.se kan du enkelt genomföra ett köp i webbläsare genom att följa nedan steg:

  1. Placera önskade produkter i varukorgen och klicka vidare till kassan.
  2. Högst upp i kassan väljer du om du beställer som företag eller privatperson.
  3. I kassan framgår tydligt produkt, pris, betal- och leveransinformation. Du kan i kassan överskådligt se all information och säkerställa att ordern är enligt dina önskemål. Om inte, kan du redigera din order direkt i kassan. 
  4. När du klickar på “Slutför ditt köp” placeras din order och vi kan inte längre garantera ändringar. Om tillämpligt kommer vår betalleverantör Walley be dig att bekräfta din order via Bank-ID, detta för att säkerställa din identitet. 
  5. Vi beställer hem de varor som inte är lagervaror och sampackar din order i den mån det går. Om du placerade en order med enbart lagervaror kommer vårt lager börja hantera din order direkt och så snart den är packad får du ett mail med följesedel och om tillgängligt även sändningsnummer så du kan följa försändelsen i detalj.
  6. I samband med utleveransen aktiveras din betalning och du kommer få betalinformation skickat till dig från vår betalleverantör Walley. 

Avtal med Dogger AB kan på Dogger.se ingås på svenska. Avtal arkiveras och hålls tillgängliga för kunden. Klicka här för att komma till fullständiga köpvillkor.

Code of conduct

Du ska alltid kunna känna dig trygg med att handla på Dogger.se. Vi har åtagit oss att följa vår koncerngemensamma Code of Conduct, klicka dig vidare via länken till BHG Group för att läsa mer om vad denna uppförandekod innebär.