Stort_batteri.jpg
snabbladdare_cobra.jpg
vadderad_vaska_cobra.jpg
Ledx Cobra 6500 X-pand Kit
huvudstallning_pro.jpg
Stort_batteri.jpg
snabbladdare_cobra.jpg
vadderad_vaska_cobra.jpg
Ledx Cobra 6500 X-pand Kit
huvudstallning_pro.jpg
Stort_batteri.jpg
Fraktfritt
Utgått ur vårt sortiment
LEDX

Ledx Cobra 6500 X-pand Kit

Produktbeskrivning
Artikelnummer: 7350111931476
Referensnummer: 3000017864
Förmodligen marknadens starkaste pannlampa! Ger mer ljus än de flesta billjus (hel och halvljus tillsammans). Pannlampa i mycket hög kvalitet för t ex jägare, idrottare och friluftsmänniskor. Lampan är utvecklad och producerad i Sverige. Med åtta LED-lampor och stor kylyta som är förpackade i ett mycket kompakt, välbalanserat och stryktåligt lamphus. Tillverkad i högkvalitativt och lätt material.

Med bred spridning av ljuset som samtidigt når långt med en mjuk övergång utan skuggor och reflexer. Lampan levererar hög effekt med en finjusterad ljusspridning för att minska ögonutmattning och bländande effekt.

Lampan är utvecklad med användaren i fokus. Den är platt och unikt välbalanserad med fästpunkten nära pannan. Det gör att den sitter stabilt på huvudet och klarar alla typer av aktiviteter utan att skaka eller studsa.

Starkt ljus betyder inte allt, det viktigaste är ljusbilden, ljuset ska inte blända och inte ha några skarpa gränser, men ändå nå långt. Cobra X-pand ger mer ljus närmare fötterna samtidigt som ljuset i närområdet ökar men med bibehållen bredd och längd. Ger en mycket jämn ljusbild som tar vid nästan direkt vid fötterna och lägger en matta av ljus flera hundra meter framåt. Det sprider också ljuset brett åt sidan, ända ut i ögats perifera synfält. Detta ger ett vilsamt och reflexfritt ljus, så nära dagsljus man kan komma.

Ljuset från LEDX Cobra passerar genom 8 kvalitetslinser. Tillsammans ger de en mycket enhetlig ljusbild som börjar nästan omedelbart vid dina fötter, och ger en täckning med ljus flera hundra meter framåt. Den sprider också ljuset brett, även i ditt perifera synfält. Detta ger ett vilsamt och bländfritt ljus, så nära dagsljus du kan få.

Tål tuffa tag, oavsett om du är enduroförare, kör snöskoter på fjället, gör eftersök, arbetar i skogen eller orienterar. LEDX har bevisat sin prestanda under extrema förhållanden såsom vid Novemberkåsan och i alpina miljöer.

Cobra har upp till 6 olika effektlägen, från 2% - 100%, vilket ger en batteritid på upp till 85 timmar, vid full effekt lyser lampan 1 timme och 40 minuter. Vid leverans har lampan 3 förinställda lägen på 6%, 40% och 100%. Det finns även ett programmerbart läge där lampan tänds direkt när den får ström. När batteriet är nästan slut på de högre effektlägena, går lampan automatiskt ner till ca 350 lm och fortsätter att lysa ca 1 timme, därefter sjunker ljuset till ca 120 lm och lyser ytterligare ca 1 timme.

Levereras med huvudställning Pro med mycket bra passform. Den går extra långt ner i nacken vilket gör att den sitter bra även med en mössa under. Lampfästet är ergonomiskt utformat och följer huvudformen väl. Hjässbandet är tvådelat vilket uppskattas av de som har en tofs eller hästsvans bak i nacken. Fästpunkten för lampan sitter nära pannan och befinner sig nästan rakt under balanspunkten på lamphuset vilket gör att lampans tyngd går rakt ner till fästet och lampan blir inte framtung. Tillsammans med lampans låga vikt gör det att lampan är mycket stabil även vid cykling och löpning i tuff terräng eller vid hårt skogsarbete.

Batteriet kan bäras i t ex en ryggsäck, midjeväska, ficka eller sele. Laddningen av batteriet tar 3-8 timmar.

Specifikationer:
 • Batteritid lägsta effekt: 85 timmar
 • Batteritid högsta effekt: 1 timme 40 min
 • Ljusstyrka: 6500 lumen
 • Färgtemperatur: 6500 K
 • Ljusspridning: 13° - 84°
 • Dioder: Cree
 • Vikt batteri: 500 g
 • Storlek batteri: 19x70x170 mm
 • Kabellängd batteri: 105 cm
Paketet innehåller:
 • Cobra 6500 X-pand lampa
 • Large batteri 113 Wh/10,5 Ah/10,8 V
 • Snabbladdare för stora batterier 10,8V 2,2 A
 • Huvudställning Pro
 • Praktisk vadderad väska i nylon, tillräckligt stor för att förvara alla lamptillbehör