Medium_batteri.jpg
snabbladdare_mamba.jpg
vadderad_vaska_mamba.jpg
LedX Mamba 4000 X-pand Kit
huvudstallning_pro.jpg
Medium_batteri.jpg
snabbladdare_mamba.jpg
vadderad_vaska_mamba.jpg
LedX Mamba 4000 X-pand Kit
huvudstallning_pro.jpg
Medium_batteri.jpg
Fraktfritt
Utgått ur vårt sortiment
LEDX

LedX Mamba 4000 X-pand Kit

Produktbeskrivning
Artikelnummer: 216-1
Referensnummer: 3000017865
Pannlampa i mycket hög kvalitet för t ex jägare, idrottare och friluftsmänniskor. Lampan är utvecklad och producerad i Sverige. Med fyra LED-lampor och stor kylyta som är förpackade i ett mycket kompakt, välbalanserat och stryktåligt lamphus. Tillverkad i högkvalitativt och lätt material.

Med bred spridning av ljuset som samtidigt når långt med en mjuk övergång utan skuggor och reflexer. Lampan levererar hög effekt med en finjusterad ljusspridning för att minska ögonutmattning och bländande effekt.

Lampan är utvecklad med användaren i fokus. Den är platt och unikt välbalanserad med fästpunkten nära pannan. Det gör att den sitter stabilt på huvudet och klarar alla typer av aktiviteter utan att skaka eller studsa.

Starkt ljus betyder inte allt, det viktigaste är ljusbilden, ljuset ska inte blända och inte ha några skarpa gränser, men ändå nå långt. För att uppnå detta används tre olika linser i Mamba, från 13° - 79°. Tillsammans ger de en mycket jämn ljusbild som tar vid nästan direkt vid fötterna och lägger en matta av ljus långt framåt. De sprider också ljuset brett åt sidan, ända ut i ögats perifera synfält. Detta ger ett vilsamt och reflexfritt ljus, så nära dagsljus man kan komma.

Tål tuffa tag, oavsett om du är enduroförare, kör snöskoter på fjället, gör eftersök, arbetar i skogen eller orienterar. LEDX har bevisat sin prestanda under extrema förhållanden såsom vid Novemberkåsan och i alpina miljöer.

Mamba har upp till 5 olika effektlägen, från 3% - 100%, vilket ger en batteritid på upp till 60 timmar, vid full effekt lyser lampan 1 timme och 50 minuter. Vid leverans har lampan 3 förinställda lägen på 10%, 40% och 100%. När batteriet är nästan slut på de högre effektlägena, går lampan automatiskt ner på låg effekt, en reservtank som ger dig ljus i ytterligare ca 60 minuter med 10% effekt.

Levereras med huvudställning Pro med mycket bra passform. Den går extra långt ner i nacken vilket gör att den sitter bra även med en mössa under. Lampfästet är ergonomiskt utformat och följer huvudformen väl. Hjässbandet är tvådelat vilket uppskattas av dem som har en tofs eller hästsvans bak i nacken. Fästpunkten för lampan sitter nära pannan och befinner sig nästan rakt under balanspunkten på lamphuset vilket gör att lampans tyngd går rakt ner till fästet och lampan blir inte framtung. Tillsammans med lampans låga vikt gör det att lampan är mycket stabil även vid cykling och löpning i tuff terräng eller vid hårt skogsarbete.

Batteriet kan bäras i t ex en ryggsäck, midjeväska, ficka eller sele. Laddningen av batteriet tar 3-8 timmar.

Specifikationer:
 • Batteritid lägsta effekt: 60 timmar
 • Batteritid högsta effekt: 1 timme 50 min
 • Ljusstyrka: 4000 lumen
 • Färgtemperatur: 6500 K
 • Ljusspridning: 13° - 79°
 • Dioder: Cree
 • Vikt batteri: 320 g
 • Storlek batteri: 19x70x110 mm
 • Kabellängd batteri: 105 cm
Paketet innehåller:
 • Mamba 4 000 X-pand lampa
 • Medium batteri 75 Wh/7 Ah/10,8 V
 • Snabbladdare för batteri 10,8V 2,2 A
 • Huvudställning Pro
 • Praktisk vadderad väska i nylon, tillräckligt stor för att förvara alla lamptillbehör
Produktspecifikationer
Ljusflöde
4000 lm